Park, ktorý spája

10 decembra 2006

Fotečky z posledného chatového stretnutia..

Nuž, raz to muselo prísť. Posledné stretnutie na chate je za nami. :(
.... ale nezúfajme, veď predsa spomienky a fotky nám ostanú navždy...
Tak si ich užite :)

45 Comments:

  • krasne fotky priatelia, skoda, ze som tam nebol s vami. aspon touto cestou vas teda pozdravujem.

    By Blogger roman, at 11 decembra, 2006 12:14  

  • Som rozmýšľal, prečo ma to s vami tak baví, ale nevedel som to celkom presne formulovať. A včera som čítal takéto od Dušana Jauru:
    "Homérova Odysea a iné podobné výpravy nám adresujú kľúčové otázky putujúcich hľadačov: O čom je život? Ako by sme ho mali žiť? Kto sme? Odkiaľ prichádzame? Prečo tu sme? Kam putujeme? Čo všetko (napríklad nebezpečenstvá a rozptýlenia) môže spôsobiť, že stratíme cestu a možno aj sami seba? Podobné otázky sa väčšinou prebúdzajú v mladom "idealistickom" veku a neskôr sa odkladajú bokom: "Je to pekné, ale život je o inom..." konštatujú cynici s vyhasnutým pohľadom v očiach. Nenadarmo dánsky filozof Kierkegaard provokatívne konštatuje, že väčšina z nás dosiahne vrcholný vzlet duše v pubertálnom veku a neskôr už len retarduje, apaticky sa zosúva dole, neschopná veriť, že má zmysel hľadať to, čo je dobré, pravdivé a krásne."
    Tak asi preto ma to s vami baví, moji milí parkujúci.

    By Anonymous Anonymný, at 12 decembra, 2006 21:02  

  • Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    By Anonymous Anonymný, at 12 decembra, 2006 21:07  

  • vajko, vyhod, prosim, ten prispevok, co som dal omylom navyse.. dik..

    By Anonymous Anonymný, at 12 decembra, 2006 21:09  

  • Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    By Anonymous Anonymný, at 12 decembra, 2006 22:02  

  • chcem sa opytat administratora, ci by nemohol vymazavat drze, vulgarne alebo inak nepristojne komentare niektorych kvazi-prispievatelov, ktori nevedia diskutovat, len urazaju a urazaju a zamoruju tuto kultivovanu diskusiu zalahou svojich stupidnosti a perfidnosti.. nechcem nikoho menovat, ale najviac ma stve said a potom kata pravdovravna.. nieco uplne ine su podnetne a zaujimave prispevky napriklad takeho vyzinaca, ktore si vzdy rad precitam.. upozornujem naliehavo, ze ak sa s cistotou tejto diskusie cosika neurobi, tak som rozhodnuty hnat sa vyssie (do takych 1500 nad morom alebo aj viac).. dakujem, dovidenia..

    By Anonymous Anonymný, at 13 decembra, 2006 09:15  

  • Ok... nevhodne prispevky, narusajuce pokojnu neformalnu atmosferu tejto diskusie som vymazal.

    By Blogger Vajo, at 13 decembra, 2006 11:43  

  • ja sa pomaly zacinam obavat o cistotu tochto neformalneho spolocenstva... zacinaju sa mnozit cenzurovane prispevky, ktore som ani nestacil vidiet. zaroven uz davnejsie boli odstraneni niektori nepohodlni ludia... povrava sa, ze niekto (vlady) bol poslani do vyhnanstva az do talianska podobne ako napoleon. a takeho Homera a jeho Odyseu som nevidel este vobec, aj ked sa tu spominaju. poviem vam otvorene, ze sa zacinam trochu bat o svoju bezpecnost, s krovinorezom sa da totiz aj zabit!

    By Blogger roman, at 13 decembra, 2006 13:00  

  • chcela by som dodat, kedze jeden z mojich kvalitnych prispevkov bol odtraneny, ze mame co docinenia nielen so stareckou demenciou vyzinaca, ktory vklada svoje prispevky mnohonasobne, ale aj s obrovskym strachom z autorit u mladeho holobriadka vaja, ktory na pokyn vyzinaca vymaze aj vysoko kvalitny prispevok. Ak chces dokazat, Vajo, ze na to mas, ze sa nebojis starcov a autorit, vloz moj genialny prispevok naspak..

    By Anonymous Anonymný, at 13 decembra, 2006 13:19  

  • dovolte, aby som aj ja prispel do tejto podnetnej diskusie, ktora sa tu rozvinula.. chcem podporit vyzinaca (osobne ho nepoznam, ale z jeho slov citim uvazlivost a zivotne skusenosti) a tiez statocneho administratora vaja, ktory sa nezlakol vyhrazok akehosi romana (je to vobec jeho prave meno?) ani vyrazok cenzurovanej a vymazal jej vulgarne vyjadrenia, nad ktorymi sa mimochodom pohorsovala aj moja mamicka, ked to vcera spolu s ockom citali.. v prispevku cenzurovanej ma zarazila poziadavka na zaradenia jej genialneho predchadzajuceho komentara naspak.. mila cenzurovana, pise sa naspat a nie naspak, to po prve, a po druhe sme tu ziaden genialny prispevok od teba nevideli, ak len nemas na mysli tych par kostrbatych riadkov, ktore si clovek musi precitat aspon trikrat, aby pochopil ich (ne)zmysel.. ahoj fsetci, drzim palce krasnemu vyzinacovi a odvaznemu vajkovi..

    By Anonymous Anonymný, at 13 decembra, 2006 14:08  

  • dakujem, chosrove..

    By Anonymous Anonymný, at 13 decembra, 2006 14:09  

  • aj ja stojim jednoznacne za vyzinacom, poznam ho osobne, je to mimoriadne nadany ornitolog a citlivy fujarista..

    By Anonymous Anonymný, at 13 decembra, 2006 14:11  

  • dakujem, jason..

    By Anonymous Anonymný, at 13 decembra, 2006 14:12  

  • na vyzinaca nedam dopustit, nedavno som s nim splavoval rio grande, ten chlap sa nezlakol ani criedy aligatorov.. pozdravujem ta z katmandu, vyzinac..

    By Anonymous Anonymný, at 13 decembra, 2006 14:14  

  • dakujem, drson..

    By Anonymous Anonymný, at 13 decembra, 2006 14:15  

  • chcel som sa branit utokom romana a cenzurovanej (mimochodom, ich slovnik je podozrivo podobny, nebudu to nejaki frajeri alebo co?), ale zastali sa ma moji kamarati a aj neznami ludia, tak to uz nie je potrebne.. som rad, ze pravda a laska zase raz zvitazili na tejto krehkej zemeguli, kde kazdy z nas zanechava svoju ekologicku stopu..

    By Anonymous Anonymný, at 13 decembra, 2006 14:22  

  • ako by toho nebolo malo... korupcia nielen na najvyssich miestach, ale uz aj na tych najnizsich. ano, presne tam sa dostavaju ti, ktori su kvoli ubohemu nasyteniu vlastneho exhibicionizmu ochotni manipulovat s ludmi a diskusnymi forami, podplacat a zatahovat do tychto malichernych problemov aj zvysok sveta... fuj.

    By Blogger roman, at 13 decembra, 2006 14:59  

  • roman, mas pravdu. hanbim sa za to a už si aj vstupujem do svedomia (ospravedlnte ma na chvilku:) ).

    By Anonymous Anonymný, at 13 decembra, 2006 15:01  

  • ludkovia zlati, do neba volajuca loz sa odohrala za bieleho dna pred zrakmi pocestnych parkujucich.. niekto zneuzil moje dobre meno a vydavajuc sa za vyzinaca, vstupil si do svedomia.. pcha: tymto sa prave prezradil, lebo vyzinac by si nikdy nevstupil do niecoho, co ani nema.. spravny vyzinac sa ani nikdy nehanbi, co je druhy obrovsky omyl tohoto podvodnicka okresneho formatu, co sa vydaval za velkeho vyzinaca a myslel si, ze mu na to naletime.. odkazujeme ti, neschopny manipulator, ze tadialto cesta nevedie, lebo loz ma kratke nohy, hoci aj vie rychlo utekat, to zase vsetka cest..

    By Anonymous Anonymný, at 13 decembra, 2006 17:29  

  • plne suhlasim s vyzinacom (s tym pravym, samozrejme).. pozdravujem vas z horehronia..

    By Anonymous Anonymný, at 13 decembra, 2006 17:31  

  • stale stojim za citlivym ornitologom a nadanym fujaristom a budem ho branit aj s nasadenim vlastneho dela, ak bude treba..

    By Anonymous Anonymný, at 13 decembra, 2006 17:33  

  • jason, drson, vyzinac, zazinac a prepinac.. tusim Vam uz preplo.. poprve, Romanka tu nikto urazat nebude, podruhe.. Jason a Drson znie az podozrivo podobne.. nezda sa Vam? Nechcem nikoho zbytocne upodozrievat, ale odkial by Jason mohol vediet, ze vyzinac je ornitolog? ..to nevie ani drson.. takze, z toho jasne vyplyva ze jason je zaroven vyzinac a zazinac.. este mi do celkoveho obrazu nepasuje chosrove, ale dajte mi cas..

    By Anonymous Anonymný, at 13 decembra, 2006 22:51  

  • vazeni parkujuci, kruh sa nam zacina pomaly ale isto uzatvarat.. z nicoho nic sa tu zjavil akysi perry mason (uvedomujete si tu nenahodnu podobnost mason - jason?!) a co je este zaujimavejsie, prave v case (vsimnite si: 22.51), kedy uz vsetci slusni ludia citaju rozpravku na dobru noc alebo spia.. z toho vyplyva, ze perry mason ponocuje, a kto ponocuje, ten sa urcite aj pomocuje, a kto sa pomocuje, ten aj klame a odtrhava mucham nozicky od ust.. a od takehoto pochabla, ktory sa vyhraza, ze v buducnosti pospini aj meno nasho vrelemilovaneho chosrove, si mi, jednoduchi noznickari, furikari, vyzinaci, prepinaci a zapinaci cez rozum s malotraktorom prejst nedame.. to nech vas, zaludni romankovia, katy a masoni, ani v najhorsom asklepiu nenapadne..

    By Anonymous Anonymný, at 14 decembra, 2006 07:48  

  • suhlasim s vyzinacom.. zda sa, ze klika romankov a kat (boze, to znie ako kat!) a masonov nam chce z ruk vytrhnut nas krasny park, do ktoreho sme vlozili to najlepsie, co bolo v nas.. oni, tito skorumpovani a egoisticki mocipani, maju v pazi, ze my sme nasadzovali silu nasich pazi, aby sme skraslili parkovu pazit.. odkazujem vam za vsetkych ludi dobrej vole: pravda zvitazi! ta pravda, ktora nasich pred vami vystrebuje! pozdravujem vas vsetkych zo svahov kilimandzara..

    By Anonymous Anonymný, at 14 decembra, 2006 07:59  

  • ahoj fsetci.. tak som sa trosku viac zacal zaujimat o to, s kym mame tu cest, a zistil som mimoriadne zaujimave vecicky.. ten velky romanecko, ktory tu vystupuje ako zastanca ponizenych a porazenych, jediny spravodlivy bojovnik za prava zien a deti, tak ten isty romanecko v minulosti napisal (a verejne publikoval!) clanok, ktory ho jasne usveduje, ake hodnoty vyznava.. toto si napriklad mysli nas velky romanecko o zenach, ktore sa venuju pisaniu poezie:
    "rymovanie je len pre sliepky"..
    no prosim, proti gustu ziaden disputat, ale pride aj tazsi kaliber.. viete, ktore hodnoty su pre romanka najdolezitejsie v zivote?
    "porsche, baby, kamoši,
    nóbl večera, Banco del Peru,
    kaviar, losos, aj mušle veru.
    Auto, frajerina, mikrobus"..
    a tento clovek nam chce kazat o moralke! toto davno staci na strhnutie romaneckovej falosnej masky z tvare.. mimochodom, viete, aky je romaneckov vztah k chlapcom?
    "nocna hra, vajo, rysie oci"..
    nponecham bez komentara.. ale vedeli ste o tom, ze romanecko bol v minulosti agent stb so specializaciou na ideologicku diskusiu a nasledne nocne spehovanie protivnika? nie?
    "polemika, sledovanie, nespanie..."
    vidite, priatelia, nasi odporcovia sa porazili sami svojimi vlastnymi slovami.. odvazia sa este otvorit usta?

    By Anonymous Anonymný, at 14 decembra, 2006 08:30  

  • dovolte, aby som aj ja svojou trosku prispel.. poznam vyzinaca uz dlhe roky ako mimoriadne schopneho lingvistu s perfekcionistickym pristupom k jednotlivym jazykovednym otazkam.. kedze sme cele jedno desatrocie sedeli v spolocnej zadymenej kancelarii jazykovedneho ustavu ludevita stura, viem aj to, ze vyzinac spravil gramaticku chybu iba raz v zivote.. Bola to zamena mi za my (ako vravia francuzi: mizami) a stalo sa tak v burlivej dikusii s jazykovedcami zo zahoria, takze neslo o gramaticku chybu, skor o dokaz vysokej zaangazovanosti a nasadenia vyzinaca.. a prave vtedy si vyzinac uvedomil archaicnost rozdelovania mi a my (ako hovoria americania: miami) a zacal spolocne s kolegom krivym presadzovat reformu mi-my, dnes znamu pod menom mimikri.. vsimol som si, ze vyzinac dosledne uplatnuje zasady reformy aj vo vasej diskusii, za co som mu (podobne ako cely jazykovedny ustav ludevita stura) vdacny..

    By Anonymous Anonymný, at 14 decembra, 2006 08:50  

  • jason, drson, mason, krason, helga a harold.. alebo aj CHOSROVE! ..dobre vieme, ze si to Ty.. len jedno ma zaujima.. kam chodis na tie mena.. :) ..a hlavne, uz dost! lebo si privodis poruchu viacnasobnej osobnosti.. o to charizmatickejsej, ale predsa..

    By Anonymous Anonymný, at 14 decembra, 2006 12:53  

  • je to tak, ale tato krasna diskusia, do ktorej sa zapojila aj siroka verejnost (naozaj velmi siroka:), nielen traja ludia ma velmi tesi. podarilo sa nam totiz vzbudit zaujem a byt prikladom v ladcoch a parku... v bruseli musia mat z nas velku radost :)

    By Blogger roman, at 14 decembra, 2006 14:49  

  • vzdy som dal na slova odbornika.. a ked odbornik vravi dost, tak ho treba akceptovat, to zase vsetka cest..

    By Anonymous Anonymný, at 14 decembra, 2006 14:54  

  • roman, you are right. I am visiting this page every evening before going sleep and I am really proud of you. I wish to spend some time in Ladce and try that famous "krovinorez". hope to meet you there once. you have my support...

    By Anonymous Anonymný, at 14 decembra, 2006 14:58  

  • roman, vidim, ze som sa v tebe mylil.. ukazuje sa, ze si rovny chlap.. odpust mi, ak mozes, chlapce.. musim mat z teba velku radost.. vsetkych vas zdravim z bruselu..

    By Anonymous Anonymný, at 14 decembra, 2006 15:01  

  • hi, javier.. how are you? i didnt see you so long.. are you still ill?

    By Anonymous Anonymný, at 14 decembra, 2006 15:04  

  • Caute vsetci. Vidim, ze nasa neformalna skupina sa stale rozrasta dokonca i smerom ku kilimandzaru. Tak chcelo by to urobit nejake stretnutie, rad by som spoznal vyzinacovych znamych... Jasona, Drsona ci Chosrove.. Vyzera, ze su to fajn ludia.
    Btw. Chosrove je zena?

    By Blogger Vajo, at 14 decembra, 2006 19:00  

  • vajo, keby to bola zena, tak by bola chosroveova, to da rozum..

    By Anonymous Anonymný, at 14 decembra, 2006 19:07  

  • priatelia, mam pre vas smutnu spravu.. drson uz nie je medzi nami. doplatil na svoju dobrodruznu povahu a cestovatelsku vasen. jeho vysportovane telo nasli vcera rano nedaleko rybnika v chranenej oblasti jursky sur. od cesty k nemu viedla takmer nebadatelna ekologicka stopa, v ruke mal vreckove pajadlo a na hlave bager. inspektor perry mason, ktory mrtvolu vo svojom volnom case nasiel, sleduje zatial pri vysetrovani tzv. balkansku stopu, pretoze expertiza potvrdila, ze drson mal vo svojom zanovnom avocade dve hurmi a jedno kaki.

    By Anonymous Anonymný, at 14 decembra, 2006 19:41  

  • roman, a hechte morde sermen brodorstrom, jevla sunde knodersen knula hoster "krovinorez" mach. septik larsen jundy kochren, her sona hunden perchter bek.

    By Anonymous Anonymný, at 14 decembra, 2006 21:43  

  • said!

    By Anonymous Anonymný, at 14 decembra, 2006 22:11  

  • Ja sa teda osobne necudujem, ze drson padol.. pretoze sialeny Chosrove uz nedokaze vo svojom minimozocku udrzat tolko vymyslenych postav.. jason, drson, prson a drzon.. preto ich postupne zacina likvidovat.. jeho vlastna zbran sa obratila proti nemu.. ale dalo sa to cakat.. ale daj si pozor, chosrove.. aby raz jason nenapisal, ze si zahynul.. a nie naopak.. to budes este len prekvapeny.. a co potom?

    By Anonymous Anonymný, at 14 decembra, 2006 23:45  

  • priatelia, dufam, ze ste neuverili vymyslom agenta dobrotku (ktory mimochodom rad vystupuje pod krycimi menami biely, doktor alebo mlynar) o mojej smrti.. som culy a zdravy, zijem momentalne na predmesti bejrutu vo stvrti menechelej (v preklade "za chrbtom") v spolocnej domacnosti s chosrovem, odkial sa smejeme vsetkym nasim neprajnikom priamo do tvare.. tak co, metakarotka, zabijes nas ci co?

    By Anonymous Anonymný, at 15 decembra, 2006 07:21  

  • mne uz to bolo davnejsie podozrive.... ale zacinam si byt pomaly isty a ak tato diskusia dosiahne 50 prispevkom, tak uz nebudem pochybovat... drson a chosrove su homosexualny par, ktory nemoze nikde najst pokoj. uz sa za to nehanbite, pridte do ladiec, v parku mozete stastne nazivat az do smrti :)

    By Blogger roman, at 15 decembra, 2006 23:39  

  • .. a ta smrt pride velmi rychlo skrzeva krovinorez..

    By Anonymous Anonymný, at 16 decembra, 2006 00:27  

  • Prepáčte, môj príspevok bude možno trošku od veci, ale potrebujem poradiť, lebo som si nie celkom istá. Neviete niekto náhodou, či som ja Julka alebo Maša?

    By Anonymous Anonymný, at 16 decembra, 2006 00:35  

  • roman, uvedom sa, to s tym homosexualnym parom si uz fakt prehnal..

    By Anonymous Anonymný, at 16 decembra, 2006 00:47  

  • Ja by som veru dala na Romankove slova, lebo vieme, ake je jeho druhe meno - homos.. a kto sa v danom prostredi pohybuje, ten ma tie ktore informacie.. jason a drson alebo chosrove a vyzinac, nech uz zije kto chce s kym chce.. my Vam to prajeme, len smelo.. informujte svet.. ale zalozte si na to vlastny blog, Vy chlipnici.. ech. Dr. Otto, spravte s tym nieco

    By Anonymous Anonymný, at 16 decembra, 2006 01:25  

  • moralistka, mam dwie walizky i sztucer i chcialbym jedwabna podszewke, "krovinorez" i wymienic podeszwy. prosze dolacyzc ten bilecik. dziekuje bardzo.

    By Anonymous Anonymný, at 17 decembra, 2006 22:30  

Zverejnenie komentára

<< Home