Park, ktorý spája

07 januára 2007

Posledné fotky z posledného stretnutia

Čaute všetci... tak konečne tu dávam fotky z posledného stretnutia, ktoré ak sa pamätáte sa konalo tesne pred vianocami v Považskej Bystrici.
Tak si zoberte vreckovku a pozrite si ich.

17 Comments:

  • uz som myslel, ze sa tychto fotiek nikdy nedockam... je to naozaj prekrasne:) tie spomienky.

    By Blogger roman, at 08 januára, 2007 10:14  

  • ak si myslite, ze po vas uz v parku nikto na nic nemakne, tak sa teda setsakramentsky mylite.. vyzinac vstal z popola ako vtak fenix, nastartoval svoju kamosku vyzinacku, premazal teleskopicke noznice, zgalvanizoval sirokorozchodne vidly, drapol furik a spolu so skupinkou mladsich i starsich nadsencov pustil sa do pokracovania vami zapocateho diela, tentokrat pod krycim nazvom www.brslen.blogspot.com.

    By Anonymous Anonymný, at 13 marca, 2007 21:58  

  • mam neodolatelne nutkanie dodat: uz vstavaaaa robotniiik aj rooolniiiik.. ale, samozrejme, nemusite so mnou suhlasit..

    By Anonymous Anonymný, at 16 marca, 2007 14:18  

  • a okrem toho na tuto stranku uz aj tak nikto nechodi, takze si mozem dodavat, co len chcem..

    By Anonymous Anonymný, at 16 marca, 2007 14:19  

  • som prekvapeny, ze sem este ktosi pripieva.. myslel som, ze po skonceni projektu sem uz nikto ani nepachne.. to bolo reci, ze priatelstvo na cely zivot a laska az za hrob a park, ktory spaja a podobne.. nakoniec si tu zostal len ty sam, mily chosrove.. neviem ani, ci by som nemal napisat sama, lebo vlastne nikto nevie, ci si chlap alebo zena, ale to vo svete transvestitov, homosexualnych manzelstiev a inteligentneho silikonu nie je to najpodstatnejsie.. ja si ta predstavujem ako statnu statnu tajomnicku niekde na ministerstve kultury, pripadne ako stupleho dochodcu s obedarom (alebo s bedarom).. uvidim ta niekedy, tajomny chosrove?

    By Anonymous Anonymný, at 16 marca, 2007 14:34  

  • nazdar drson a chosrove, som rad, ze zijete.. ako sa vam dari? boli ste odvtedy v parku? ja som minule letel ponad ladce v mojej jednomotorej Cesne a poviem vam, ze ten park vyzera zhora vyborne, vsetka cest..

    By Anonymous Anonymný, at 16 marca, 2007 14:47  

  • som nachoda sabludila na tato stranka a som nadsena.. particka mladeznickych ludi so svojou svojpomocou vybetonovala asfaltovane parkovisko na miesto, kde donedavno stala stary zarasteny odpadkom sapadnuty park.. skvely napadnik, bajecna praca, fsetka cest.. skoda, ze som nerosumela fsetko na vasej stranke (pred stiriciatima dvoma rokmi som sa odstahovala z orechova poton do australia a uz celkom asimilovala), ale myslela, ze to hlavne z vas project ja velice dobre porosumela podla vela photografia, ktore ja tu videla.. drsim fsetky mlada ludia v slovacka do buducnosti my fingers..

    By Anonymous Anonymný, at 18 marca, 2007 21:54  

  • ahoj drson, nezabudni, ze v lete splavujeme krokodilmi sa hmyriacu manangahaliu a mas si dovtedy zohnat neprekusnutelne plavky..

    By Anonymous Anonymný, at 20 marca, 2007 07:53  

  • drsonko moj milovany, zase si si dnes rano zabudol zobrat desiatu.. tak si aspon volaco kup v bufete..

    By Anonymous Anonymný, at 20 marca, 2007 07:56  

  • Zdravim, konecne som nabrala odvahu a zaregistrovala som sa :) ... Vsetkych, ktorych som uz dlhooo nevidela pekne pozdravujem.
    Este som nepochvalila tvorcov blogu - je to tu v skutku nadherne:o)
    Mam taku otazocku...Nemohol by tento blog pokracovat...Myslim tak, ze by sa sem mohli davat infosky ohladom diania v Ladcoch (ci netreba pomoct pozbierat nejake tie popadane a posekane stromy) a este jedna otazka... Maju Ladcania pristup v skole na net a tuto stranku?
    Ak mi niekto niekedy odpovie, budem mu vdacna...
    Do skoreho pisania...

    By Blogger mates-mata, at 30 marca, 2007 18:38  

  • sa mi vidi, ze sice sem uz nikto neprispieva, ale niet sa co divit. co park spojil noznice rozdelia... ale park zostava zivy, prestal uz 100ky rokov (nazory odbornikov na to kolko naozaj sa lisia..). zije si svojim zivotom, krovinorezu nedba...

    By Blogger roman, at 30 marca, 2007 18:49  

  • vidim ludi... vsetci mladi..(jeden je mlady hlavne srdcom)... pozeraju do ploskych krystalovych guli, ktorym hovoria LCD. vidia blog, cezen sleduju park. zapojit sa zdrahaju. usmevy im behaju po tvari, spomienky prebleskuju v hlavach, oci sa zalesknu.
    no jedno vam tu vravim, skor ako chosrove pozbiera stavnate plody mladych brslenikov, skor ako globalne oteplovanie prisumi more do parku a este skor ako cementaren zacne vyrabat zmrzlinu, naplni sa Park smiechom a radostou. v ladcoch za parkuju mlady ludia, po prelesaju cez rozpadnute mury, brsleny s chutou zjedia.
    to vam tu hovorim, akoze som krasny, ze z parku sa sila a energia nestratila.

    By Anonymous Anonymný, at 30 marca, 2007 19:15  

  • hehe, to je nadhera, akych roznych ludi stretne clovek na tomto blogu.. dokonca vlastneho brata, ktoreho som nevidel takovejch nejmin kdyz ne vic.. a vyborne napady sa tu kotia.. napriklad ten, aby tato stranka dalej zila.. alebo aby sa ludia z parku obcas pridali k ludom z brslenu.. alebo aby sa isli pozriet na www.brslen.blogspot.com.. alebo aby niekto zistil, ci maju ladcania pristup na internet.. tak to nahodou viem, lebo som sa stretol s uli biaho a ta mi povedala, ze sa vedu rokovania s rolnickym druzstvom v ladcoch, aby opticky kabel mohol ist cez ich pole.. predseda suhlasil, dalsie kolo rokovani by malo byt na jar 2008, takze potom by uz nic nemalo branit zavedeniu internetu do ladiec.. dovtedy mozu vidlaci pouzivat dymove signaly..

    By Anonymous Anonymný, at 01 apríla, 2007 20:12  

  • to je blbost, lado, ladcania uz maju pristup na internet, hlasili to v miestnom rozhlase..

    By Anonymous Anonymný, at 01 apríla, 2007 20:15  

  • to by bolo fajn, keby ste sa k nam pridali, mili parkujuci.. po velkej noci uz budeme pomaly chystat scenar na den deti, radi vas privitame medzi nami.. mimochodom, z lubka a harryho su uz dnes brslenaci ako remen..

    By Anonymous Anonymný, at 01 apríla, 2007 20:19  

  • ahoj mata a roman a vestec a er a ostatni.. na www.brslen.blogspot.com mate pozvanku na jarne prace do ladeckeho parku, neprehliadnite ju.. ak sa osvedcite, mame pre vas ponuku aj na dalsiu spolupracu vacsieho rozsahu.. :) tesime sa na vas..

    By Anonymous Anonymný, at 02 apríla, 2007 21:18  

  • cawes decka!
    hej chosrove,jason,drson a ti ostatni (btw ma napada so schizou nikdy nie si sam:-)ta stranka je ze http://brslen.blogspot.com/ ,ale tak pohodicka:-)a co este..jaj ze setkych strasne pozdravujem , pofrancuzky bozkavam,poamericku objimam a prajem vse nejlepsi:-)
    kretkovci rulez da world!:-)))
    he,he, mam teraz strasne dobru naladu :D (sice to ste uz asi pochopili:-D

    By Anonymous Anonymný, at 05 apríla, 2007 21:48  

Zverejnenie komentára

<< Home